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KENTUCKY BAR ASSOCIATION 
Ethics Opinion KBA E-11 

Issued: May 1963 

This opinion was decided under the Canons of Professional Ethics, which were in 
effect from 1946 to 1971.  Lawyers should consult the most recent version of the 

Rules of Professional Conduct and Comments, SCR 3.130 (available at 
http://www.kybar.org), before relying on this opinion. 

Question: May the name of a deceased partner be retained in a firm name where the 
date of birth and death of deceased partner is shown? 

Answer: Yes 

References: Canon 33 

OPINION 

A and B were partners, practicing under the firm name of A and B. For the past 
several years, C, D, E and F have been associated with the firm as junior partners. A 
recently died.    

The surviving partner and the junior partners desire to change the firm name to A, 
B, C, and D. They have requested an opinion as to the propriety of it. 

Canon 33 provides that the continued use of the name of a deceased partner is not 
unethical when permitted by local custom, but care should be taken that no deception is 
practiced thereby. It is a common practice in many areas to continue the use of the name of 
a deceased partner. In fact, in some cities, firms are known solely by the names of persons 
who have long been dead. It is our opinion that the proposed conduct is not improper, 
provided date of birth and death of deceased partner is shown. 

Note to Reader 
This ethics opinion has been formally adopted by the Board of Governors of the 

Kentucky Bar Association under the provisions of Kentucky Supreme Court Rule 3.530 
(or its predecessor rule).  The Rule provides that formal opinions are advisory only. 
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